Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тейлър Суифт срещу Кание Уест – войната продължава

отпечатай новината

25.03.2020 17:26 | Видян 2585 пъти

Тейлър Суифт срещу Кание Уест – войната продължава

Примирието между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашян явно е било само привидно. Тримата започнаха вражда преди няколко години заради песента „Famous“, с която рапърът твърди, че именно той е направил 30-годишната си колежка известна. Той има предвид инцидента на наградите MTV, когато Суифт е само на 19 години и печели наградата за най-добро видео.

Тогава Кание излиза на сцената , взима микрофона от Тейлър и заявява, че наградата е незаслужена и тя трябва да отиде при Бионсе. Цялата публика освирка рапъра, но той не се извини. След шоуто Суифт призна, че е била шокирана от поведението му, а във филма си „Miss Americana“, излязъл тази година, тя заяви, че това е било едно от най-неприятните ѝ изживявания на сцена.

След като песента „Famous“ излиза наяве, Тейлър твърди, че никой не е искал разрешение от нея за включването на иметоѝ в сингъла. Единственото, за което рапърът е попитал колежката си, е да пусне песента в своя профил в Туитър, но тя е отказала. Суифт също така не е била уведомена за текста, в който се казва, че именно Кание е виновен за славата ѝ.

Месеци по-късно Ким Кардашян публикува запис от телефонен разговор между съпруга ѝ и Тейлър, в който двамата обсъждат песента. Там се чува, че 30-годишната изпълнителка казва, че няма нищо против тя да излезе наяве.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !