Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Съпругът на Аня Пенчева я изкара от Vip Brother 3

отпечатай новината

23.04.2009 12:45 | Видян 16653 пъти | Гласували 1

Съпругът на Аня Пенчева я изкара от Vip Brother 3

Аня Пенчева и Ивайла Бакалова имаха директен SMS двубой по време на вчерашния Vip Brother life. В студиото заедно с Ники Кънчев бяха и съдебните заседатели Люба Кулезич и адвокат Марин Марковски. Ивайла Бакалова беше защитавана от Емил Кошлуков, Руслана и Борислав Вазов, а Аня от съпруга си Ивайло Караньотов.

Всички на сцената бяха единодушни, че за сдобряването на двете дами най-голям принос има именно Ивайло. Той не защити съпругата си, а й показа грешките, които е направила.

Караньотов поздрави Бакалова за представянето й, но я помоли да не „върви с рогата напред".

В лайфа участие взе и майката на Виолета Марковска - Наташа. Тя сподели, че прощава на актисата лошото отношение към дъщеря й. Това разчувства Аня, тя скочи от сцената и прегърна първо Наташа, а след това и Ивайла.

Бакалова и Пенчева единодушно решиха да влязат заедно в Къщата на VIP Brother. Към тях се присъедини и Иво, който реши да даде няколко съвета на останалите съквартиранти.

Няколко минути след влизането си в Къщата обаче двете отново започнаха спор относно процентите от вота (52% в полза на Ивайла и 48% - за Аня). Това пререкание накара Караньотов да вземе съпругата си и заедно да напуснат VIP Brother.

Къщата напусна и 210-сантиметровия волейболист Любо Ганев. На негово място ще влезе актрисата Диана Любенова, която ще остане за една седмица в Къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !