Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Не финал а най-доброто от Евровизия през годините ще излъчи Би Би Си

отпечатай новината

26.03.2020 11:38 | Видян 1112 пъти

Не финал а най-доброто от Евровизия през годините ще излъчи Би Би Си

Най-добрите изпълнения на сцената на Евровизия през годините, както и компилация от това „какво трябваше да бъде през 2020“ – на това ще заложи в програмата си британската телевизия БиБиСи за 16 май, когато трябваше да бъде излъчен финалът на песенния конкурс.

Това е първата телевизия, която оповестява с какво ще замени представянето на гранде събитието, след като преди седмица стана ясно, че то няма да се състои заради пандемията.

Водещ на предаването, озаглавено Eurovision: Come Together, ще бъде комикът Греъм Нортън, като се очаква и той да проведе няколко интервюта. С кои изпълнители ще бъдат те не е ясно. Други подробности около шоуто също все още се пазят в тайна. Известно е обаче, че в него участие ще вземе и Джеймс Нюман, който трябваше да представи Великобритания в Ротердам тази година.

Припомняме, че преди дни Европейският съюз за радио и телевизия се зарече, че търси алтернативни начини за запълването на програмите на участващите телевизии. Предполага се, че БиБиСи е отказала подобно решение, предвид новината за собственото й шоу, посветено на Евровизия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !