Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Пролет пукна, БГ Плейбой – не!

отпечатай новината

31.03.2020 10:53 | Видян 1651 пъти

Пролет пукна, БГ Плейбой – не!

Пролет пукна, българският „Плейбой” – не! С това изречение от екипа на родното издание на Мъжката библия съобщават, че няма да последват примера на американското списание и продължават да работят.

Българското издание навършва 18 години и в честа на пълнолетието ще излезе със специален брой през април.

„Априлският брой на списанието ще е по-обемен от обикновено, заради верните му читатели, които спазват ограниченията на карантината, седят си вкъщи и така имат повече време за четене.“, съобщават от екипа.

Засега изданието не възнамерява да отмени редовното издание на конкурса Мис Плеймейт, като се очаква новите 12 претендентки да бъда обявени за пръв път пред публика на 24 юли на парти в Слънчев бряг.

Припомняме, че списанието за възрастни стана поредната жертва на пандемията, причинена от новия коронавирус в САЩ. Там издателите заявиха, че ще спрат да публикуват редовно печатното издание, поради разпадането на веригата за доставки, причинено от вируса.

Това допълнително е засегнало вече падащите му продажби.  Свободният достъп до порнография в интернет пространството отдавна доведе до спад в продажбите на списанието, което се издава веднъж на три месец през последните няколко години. Издателите дават заявка, че ще продължат да се опитват да разширят популярността на „Плейбой” като бизнес с дигитални и социални медии, предава Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !