Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Милко Калайджиев напусна Vip Brother

отпечатай новината

24.04.2009 10:45 | Видян 7412 пъти

Милко Калайджиев напусна Vip Brother

Поредният съквартирант, който събра най-малко пари от дарения и зрителски вот за поредната добра кауза на реалити шоуто Vip Brother, е Милко Калайджиев. Свиленградчанинът вече напусна къщата на Vip Brother 3. Милко остана трети с 20 793 лева и накарая на живото предване заяви, че е радостен от факта, че ще се върне при децата си. Втора в класирането е олимпийската ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева с 29 293 лева. Безспорният фаворит на вечерта бе шоуменът Део, който успя да събере внушителната сума от 41 611 лева. Само за тази вечер тримата номинирани се отчетоха с повече от 90 000 лева за благотворителност.

Иначе живото предаване започна с кадри от вчерашното излизане на Аня Пенчева от Къщата. В студиото бяха продуцентите на номинираните Борко Чучков (на Део), Еди Папазян (на Мария) и Ути Бъчваров (на Милко). В шоуто на Део се включиха и Лора Караджова и Дичо.

По време на изявата на Мария имаше брейк денс, руски песни, а гости бяха Кофе Бабоне и Илияна Раева. Мария и Еди Папазян ни бяха подготвили разнообразно шоу, в което брейкърите от X-energy Crew ни показаха, че когато става дума за танци, за тях няма невъзможни неща. След тях в студиото се появи бившата състезателка по художествена гимнастика Илияна Раева, която говори за спорта и разказа как двете се видели на две Олимпиади. Група "Грамофон" нажежи обстановката с песен от репертоара си, а после Кофе Бабоне повдигна настроението на публиката със скечове.

В шоуто на Милко видяхме Нелина, Борис Дали, Соня Немска и Мира. Кулминацията обаче бе незабравимото изпълнение на Тримата тенори - Милко, Ути и Митьо Пищова, изпълнили поредната версия на емблематичното за певеца парче "Я елате, пиленца, при батко". После Ути посъветва Милко да седне на масата с ракийка и салатка, докато пред него се вихрят музикални изпълнения на колеги. Последваха изпълнения на Соня Немска, Борис Дали и Нелина. В края на шоуто Милко направи дует с Мира. Беше премината и психологическата граница от 800 000 лева.

Део и Борко Чучков ни бяха подготвили емоционално шоу, в което телевизионният водещ се просълзи неведнъж. Той се срещна с Лора след дълга раздяла, а тя го поздрави с песен на "Сигнал". Видяхме и бащата на Део - Гео. Зорница-София също се обади по телефона, за да го подкрепи. Същински хит беше появата на бабата на Део. Имаше и дует с Дичо. Изненадата на вечерта беше новината, че Део лекува нощно напикаване съобщиха БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !