Бойка Велкова и Мария Каварджикова са...

Бойка Велкова и Мария Каварджикова ще бъдат Две за...

Нов роман от Едуардо Хауреги

Нов роман от автора на Йога по сицилиански, който ще ни...

В Деня на труда Емилия ще пее в Лондон

отпечатай новината

26.04.2009 09:00 | Видян 11334 пъти | Коментари 28 | Гласували 1

В Деня на труда Емилия ще пее в Лондон

През последния месец на Емилия определено й върви да пее за нашите сънародници зад граница. Великденските празници певицата посрещна с българската общност в Чехия, където за първи път гостува изпълнител на “Пайнер”. След концерта не закъсняха и ласкавите отзиви на българи, живеещи в Чехия, във Facebook групата на “Планета”.

Емилия отново стяга куфарите, защото на 1-ви май ще пее в Лондон, където обещава да направи щур купон. Певицата ще отлети за Албиона още на 30-ти април, за да има време за шопинг тур, главно по детските магазини. Хитовата изпълнителка иска да изненада своя син Иван, който на 11-ти май ще празнува своя първи рожден ден. Рожденият ден на Иван съвпада с хубавия празник “Св.Св. Кирил и Методий” и неговите родители вярват, че това ще му донесе късмет в живота.

Наскоро певицата позира със своя малък син за корицата на специализирано бебешко списание. По време на снимките малкият мъж показа завидно спокойствие пред фотоапарата, сякаш позира всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
28
до 27 01.05.2009 17:48ч.

Не виждам да има някакъв успех ! Продължавай на пред . Успех в борбата !

27
До 26 01.05.2009 10:11ч.

Всеки който слуша чалга е с изкривени естетически потребности,най-меко казано.Първият който се е подигравал на чалгарите е самият Алеко Константинов(ако въобше знаеш кой е той)Той е бил "умен,интелигентен и възпитан европеец",но въпреки това е подигравал чалгарите и чалгарщината!Затова аз ви наричам(чалгарите) наследници на Бай Ганьо!Да критикуваш простотията е въпрос на дълг за всеки нормален човек!Само когато има критика,може да се очаква успех в борбата с това голямо социално зло сполетяло страната-ЧАЛГАТА!

26
до 25 01.05.2009 03:00ч.

Тези определения като "Европеец" ги пишете вие . Защото имаше изказвания от рода - ние чалгомразите сме европейци а ние сме били като Бай-ти Ганьо или нещо от тоя сорт. А лошото в това е че един нормален , интелигентен, възпитан човек, няма да се занимава с това да обижда тоя и оня , ми въобще няма и да се занимава да пише какви ли не глупости. Относно думата " Обяснявам" всеки човек прави грешки в този сайт и не само , така че хайде да не се хващаме за дреболий и по-точно неща извън темата. Аз не искам да обиждам никой тук , просто изказвам мнение.Така че не го приемайте лично.Смятам се за умно и добро момиче , възпитано добре и не мсиля че като слушам ЧАЛГА съм нещо по-различно от вас.

25
rock 30.04.2009 22:11ч.

Ало , госпожичке, голяамата европейка(баси, ние като че ли живеем в Азия, аман вече от тия определения "европеец"),пише се "обЯснявам", с "Я" , а не "обеснявам", ако ще се обесваш т'ва вече е друг въпрос...И като не си разбрала какво се опитвам ОЧЕИЗВАДНО да покажа на хора като теб не се прави на много засегната.Дори не си разбрала какво се опитвам да кажа.А сега иди и си оправи родния БГ език, че от такива самонадеяни литературни таланти като теб аман в тая държава...

24
до 22,23 30.04.2009 19:32ч.

Много жалко че не може да разберете нищо от това което се опитах да обесня. Не искам да се занимавам с вманиечени хора , който се правят на много велеки.Така че както се казва " убий глупака с мълчание " Само ще кажа че аз харесвам всяква музика дори чалга. Това хич не ме прави по-малко Българка или Европейка.Обидите които отправяте хич не ме засягат. Мисля че по начина по който обиждате хората който харесват чалга , ви прави по-големи Бай Ганьовци !

<--advertising -->