Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Боб Айгър си връща контрола върху Дисни

отпечатай новината

15.04.2020 11:21 | Видян 811 пъти

Боб Айгър си връща контрола върху Дисни

Няма и два месеца, след като подаде оставката си като изпълнителен директор на „Дисни“ Боб Айгър отново взима контрола над компанията.

Той няма да детронира наследника си на поста Боб Чапек, става ясно от публикация в The New York Times. Въпреки това именно от него ще зависят решенията, свързани с „Дисни“. Причината за ротацията е кризата, до която доведе световната пандемия.

"Криза с такъв магнитуд и влиянието й върху „Дисни“ неизбежно ще доведат до това активно да помагам на Боб (Чапек) и за съдържанието на компанията, особено след като съм я управлявал 15 години", отбелязва Айгър пред изданието.

Според специалисти към момента „Дисни“ губи по 20 милиона долара на ден, предвид, че не работят и тематичните паркове, които представляват голямо перо в приходите на компанията.

The New York Times отбелязва, че визията на Айгър за бъдещето на продуцентския гигант след коронавирусната криза включва по-малко служители и опити за подсигуряването на по-безопасно завръщане на посетителите в тематичните паркове.

Източник: Monitor
Снимка: Rob Latour/Shutterstock

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !