Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Постоянен арест за Нико Тупарев...

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нико Тупарев,...

Орландо Блум представя снимания у нас The Outpost през юли

отпечатай новината

22.04.2020 12:32 | Видян 500 пъти

Орландо Блум представя снимания у нас The Outpost през юли

Премиера навръх американския ден на независимостта – това очаква снимания в България филм The Oupost.

Студиата в „Ню Бояна“ посрещнаха звезди от ранга на Орландо Блум, Скот Истууд и Майло Гибсън още през есента на 2018 г., а измежду снимките във военния лагер звездата от „Карибски пирати“ не пропускаше да си поиграе и с пудела си Майти, който също бе специален гост на площадката.

Във военната драма, режисирана от Род Лури, Блум влиза в ролята на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, който губи живота си на фронта при битката в Камдеш. Синът на ненадминатия Клинт Истууд – Скот, пък слага униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, а снимките на терен редуваше с терапия за крака, който актьорът контузи преди да акостира в София.

The Outpost проследява битката на американски войници, с 400 талибани, нападнали базата им в Афганистан през октомври 2009 година. Филмът трябваше да направи премиерата си на тазгодишното издание на престижния кинофорум South by Southwest Film Festival, което обаче беше отменено заради коронавируса.

Сега правата за разпространението на заглавието са придобити от компанията Screen Media Films, която бе дистрибутор и на „Човекът, който би Дон Кихот“ на Тери Гилиъм. Все още не е ясно как се планира показването на The Outpost на голям екран на 4 юли предвид пандемията.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !