12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Как да изберете правилен размер тениска?

отпечатай новината

23.04.2020 11:07 | Видян 971 пъти

Как да изберете правилен размер тениска?

Мъжката тениска се е превърнала в задължителен елемент от гардероба на всеки мъж. Без значение дали сте от нейните свръх фенове и имате над 50 броя или за вас тя остава само част от бельото, което се носи под официалната риза, няма мъж, който да не се нуждае от хубава мъжка тениска. Но какво значи всъщност „хубава мъжка тениска“. Когато става дума за мода, изборът на цветове, десен и модел е много личен. Но има един общ знаменател, под който могат да се поставят всички мъжки тениски – за да са хубави, най-вече трябва да са правилният за вас размер. Ако не подберете тениските си в правилния за вас размер, дори да е с идеалната кройка, цвят, материя и шарка, тя никога няма да ви стои по начина, по който си представяте. Следвайте тези прости правила за определяне на правилния размер мъжка тениска и ще сте спокойни, че сте направили добър избор.


Раменете на тениската


Извивката на раменете на вашата тениска трябва да са точно по линията на вашите собствени рамена. Това ще подчертае мъжката фигура и тениската ще ви е по размер.


Ръкавите на тениската


Ръкавите трябва да стигат средата на бицепса. Не трябва да са прекалено широки, нито впити в кожата. Ако работите здраво във фитнеса, можете да изберете тениска с по-къси ръкави, за да подчертаете фигурата си.


Дължината на тениската


Не е добре да е нито прекалено къса (това е преимущество на жените), нито прекалено дълга (тогава рискувате да изглеждате развлечено и детински).
Точната дължина на тениската е до средата на ципа на панталона. Ни повече, ни по-малко за истински перфектен външен вид по тениска.


Ширината на тенискат

Тук ключовият момент е да се намери златната среда между подчертаване на тялото и прикриване на излишествата. Една тениска не е добре да е прилепнала, дори да сте с идеално тяло.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !