Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

15 държави аплодираха Соня Йончева на галата на Метрополитън опера

отпечатай новината

27.04.2020 12:19 | Видян 1342 пъти

15 държави аплодираха Соня Йончева на галата на Метрополитън опера

Почитатели от 15 държави на три континента аплодираха 44-те звезди, които се включиха в първата „карантинна“ гала на Метрополитън опера. Специалният концерт, в който артистите дадоха тон за песен с включвания от домовете си, продължи четири часа. Българското сопрано Соня Йончева се отличи и заслужено обра овациите и поздравите на директора на операта, предава Монитор.

Тя изпълни ария от „Русалка“ на композитора Антонин Дворжак – опера, с която звездата трябваше да се качи на сцената на Метрополитън в рамките на новия сезон. Суперлативите от феновете не закъсняха. „Накара сърцето ми да плаче... Гласът ти е ангелски!“, „Страхотна си, Соня. Всичко, което правиш, е впечатляващо!“ и „Според мен това беше най-доброто изпълнение на галата“ са само част от коментарите на зрителите.

Анна Нетребко, съпругът й Юсиф Ейвазов, Йонас Кауфман, Елина Гаранча, Роберто Аланя, Александра Курзак, Рене Флеминг и мн. др. са само част от знаменитостите, които също участваха в галата. Част от изпълненията обаче бяха предварително записани, обясни и директорът на операта - Питър Гелб, поради технически причини.

Вижте бекстейдж видео от участието на Йончева ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !