Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Световен канал само за турски сериали у нас

отпечатай новината

28.04.2020 14:53 | Видян 576 пъти

Световен канал само за турски сериали у нас

Първият глобален канал за турски драматични продукции, част от портфолиото на SPI/FilmBox, вече е в България благодарение на стратегическото партньорство на компанията с най-големия тв оператор в страната „Булсатком“. Зрителите, ползващи IPTV и DTH HD услугите на „Булсатком“, могат да открият канала – Timeless Drama Channel (TDC), под номер 444, а клиентите на DTH SD – под номер 16.

Те ще имат възможност да се насладят на редица хитови сериали по новия канал, сред които „Справедливостта на Кара“, „Черна любов и пари“, „Момичето с червения шал“, „С Русия в сърцето“ и много други вълнуващи турски продукции. Освен TDC, четири други канала на SPI/FilmBox се присъединяват към DTH услугите на Bulsatcom – FilmBox Plus HD, FilmBox Extra HD, DocuBox HD и FightBox HD. Партньорството между двете компании включва и 3-годишно удължаване на правата за излъчване на каналите на всички платформи.

„Щастливи сме да обявим, че не само подновихме, но и разширихме партньорството ни с „Булсатком“ и вече TDC, както и четири други канала, са част от DTH услугите на тв оператора“, казва Мурат Муратоглу, директор „Разпространение“ в SPI International. „Вълнуваме се да наблюдаваме успеха на TDC по целия свят и сме сигурни, че българската публика също ще оцени висококачественото съдържание, което каналът предлага“, допълва той.

Timeless Drama Channel e премиум канал и предлага над 600 часа интересно съдържание с участието на някои от най-популярните турски актьори, сред които номинираният за награда „Еми“ Енгин Акюрек, Къванч Татлъту, Бергюзар Корел, Фарах Зейнеп Абдуллах, Кенан Имирзалъолу и Туба Бююкюстюн. TDC е един от най-бързо развиващите се канали с фокус изцяло върху драматичния жанр в света, достига до 5 милиона домакинства в 14 държави и продължава да увеличава влиянието си по целия свят.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !