Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Магда на почивка в Дубай

отпечатай новината

27.04.2009 17:15 | Видян 13074 пъти | Гласували 2

И Магда на почивка в Дубай

В живота на очарователната изпълнителка Магда има раздвижване, както в личен, така и в професионален план. След като певицата и нейният любим Красимир вече са щастливи новодомци, те реализираха още една своя мечта. Влюбената двойка си подари едноседмична почивка в Дубай, езкотична дестинация,  предлагаща изобилие от забавления, съобщиха от планета.тв.

Любопитна подробност е, че Магда и Красимир за броени дни са се разминали с Галена и Галин, които отседнали в същия хотел. Щастливата двойка посети втората по големина джамия в света, както и най-луксозният хотел, в който са използвани тонове злато. По време на своето пътешествие Магда и Краси успяха да вдигнат адреналина си на макс по време на екстремно сафари в пустинята. И двамата са толкова очаровани от Обединените арабски емирства, че си обещаха скоро отново да се върнат там.

След завръщането си в България, лъчезарната изпълнителка снима клип към новата си песен “Съжаляваш”. За своя стайлинг във видеоклипа Магда се довери на професионалното око на Теди Велинова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !