Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Камерън Диас си задава въпроси за живота след пандемията

отпечатай новината

29.04.2020 17:35 | Видян 1739 пъти

Камерън Диас си задава въпроси за живота след пандемията

Различните графици за спане на Камерън Диас и Бенджи Мадън са им от огромна полза по време на грижата за 3-месечното им бебе Радикс. В момента семейството спазва препоръките на здравните власти и се е изолирало у дома заради пандемията от коронавирус.

По време на интервю в Инстаграм с гримьора Гучи Уестман, Диас призна, че съпругът ѝ е нощна птица и обича да седи до късно. От друга страна, тя пък става много рано сутрин и така двамата успяват да се допълват в отглеждането на детето. На всичкото отгоре и се наспиват.
 
„Бенджи обича да си ляга късно, а аз – рано. Това работи добре за нас като родители. Лягам си няколко часа по-рано и той храни Радикс през нощта“, казва звездата. След това е ред на мама, която е с бебето в ранните часове на деня.

Актрисата обяснява, че сега е разбрала колко нужен е втори човек, що се отнася до отглеждането на дете. „Всички имаме нужда от някого, който да върши нещата, които ние не можем“. Тя сподели, че наскоро е говорила с близката си приятелка Дрю Баримор и е разказала за ежедневната си рутина по време на карантина.

„Ставам и веднага започвам да се движа. Не се спирам докато не си легна отново“, казва тя и добавя, че обича да се занимава с различни неща. „Свикнала съм постоянно да върша нещо. Моторът ми винаги работи и не знам как по друг начин да прекарам деня си“.

Когато обаче трябва да си почива, Диас се насочва към готвенето. В момента семейството яде най-много паста и ястието се сервира на масата всяка вечер. „Тази храна ме успокоява, лесна е и можеш да бъдеш креативен с нея“. Въпреки че в момента гледа да се предпазва от негативните новини, звездата признава, че се страхува от пандемията.

„Не знаем какво ще се случи, кога ще приключи и как ще продължи животът след това“.
Диас мисли за бъдещето на детето си и къде ще израсне то. Тя обаче се опитва да се фокусира върху позитивните неща и да живее за момента.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !