Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

За изсъхналите от миене ръце - крем с какао или карите: какво правим с времето в карантина

отпечатай новината

03.05.2020 09:07 | Видян 1350 пъти

За изсъхналите от миене ръце - крем с какао или карите: какво правим с времето в карантина

След двумесечното мазане с дезинфектнати и миене със сапун по 20-30-40 пъти на ден при това с дължина 2 пъти песничката Хепи бърдей, ръцете на българското човечество са с поизсъхнала кожа. Преди да се превърне неестетичността в здравословен проблем и да се появят екземи - при онези, които сами си правят санитайзер като смесват спирт с вода вкъщи, сигурно вече това си е факт.

В нашия днешен лайфхак какво правим с времето в криза, ви предлагаме възможност да изпреварите дефицита и да се снабдите с онова, което всички ще търсят след броени дни. Не се отнася само за дамите, и за господата също важи. Вариантът, който предлагаме, е едновременно лековит и достъпен. 4,70 лв. струват българските кремове с карите или кокос, което са био.

На опаковките пише, че са лице, но идеално действат и на ръцете, както се обедихме с проба. Карите със своя киселичък аромат е по-рядка съставка, звучи някак изискано, уханието не е толкова приятно като на кокоса, с който сме свикнали и който е обожаван от обонянието ни. Затова пък прави такъв филм на кожата, че измиването на ръцете след това кара водата да стои на капки върху ръката - все едно сте с невидими ръкавици. С тази разлика, че "облеклото за ръце", особено пластмасово, също води до екземи и други кожни пролеми, бая запарява.

Ако търсите още по-евтин вариант, можете да си вземете добрия стар и супер евтин крем Здраве, който действа по-добре и от Авен и от Кийлс, дори от Диор и ЛаПрери, които струват десетки и стотици пъти повече. Малката синя кутийка, правена очевидно по Нивеа, не бива да ви заблуждава - понякога евтиното не се плаща двойно - нашият крем е доста по-лековит от немския за всякакъв вид рани и зачервявания, за броени дни изчиства каквото трябва и по лицето, и по ръцете, и където го намажете, даже рани от падане или охлузване, което пък понякога се случва и в най-добрите семейства, когато дискусиите вече не биват културни след 2 месеца карантина. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !