Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Бръсначите посрещат в нов бар Сезон 6 на Peaky Blinders

отпечатай новината

04.05.2020 17:04 | Видян 1437 пъти

Бръсначите посрещат в нов бар Сезон 6 на Peaky Blinders

Дългоочакваният Сезон 6 на хитовата гангстерска сага “Peaky Blinders” е една от многото продукции, която попадна под ударите на забраните заради пандемията от коронавирус. По план от британската поредица, която се снима основно в Манчестър и Лийдс, вече трябваше да са минали около 30 от общо 80 снимачни дни, но камерата така и не се завъртя.

Това обаче не трябва да обезкуражава многобройните фенове на сериали, защото „по заповед на бръсначите“ веднага щом мерките бъдат отменени екипът се връща на снимачния сет и се захваща за работа. А той самият вече е готов и ще зарадва с чисто нов облик на бар Garrison – свърталището на бандата на Шелби и основен терен на сюжета. За да успокои духовете около отлагането на снимките, режисьорът на пети и предстоящия шести сезон Антъни Бърн дори пусна няколко кадъра от новия бар.

„След като всички пъбове затвориха, а вие трябва да си стоите вкъщи и да си миете ръцете, искам да споделя с вас нещо – едно надникване в новия Garrison, като подчертавам, че не е осветен от нашия невероятен кинематограф Матю Плейнфос“, написа той в Инстаграм профила на продукцията. Задната част на помещението, където се събираха и правеха сделките си Шелби, е напълно преобразена, като е изцяло в тъмни тоново – самият бар е боядисан в черно и златно. „Това с двата цвята, които ще се прокрадват през целия Сезон 6 и исках да ги вплета навсякъде, за да ги свържа с мястото или героите, които ще го обитават“, обясни режисьорът.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !