Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Дъщерите на Обама с рядко интервю в документалния филм за Мишел

отпечатай новината

07.05.2020 10:07 | Видян 1062 пъти

Дъщерите на Обама с рядко интервю в документалния филм за Мишел

Не сме чували много за дъщерите на Барак и Мишел Обама – Малия и Саша, откакто семейството напусна Белия дом през 2016 г. Имаше някои новини и снимки на семейството по време на ваканция и докато Малия се преместваше Харвардския университет, но като цяло сестрите останаха извън погледа на обществото. И разбираемо, като се има предвид, че прекараха осем години от детството си в светлината на прожекторите с баща си като президент, пише Edna.bg.

Сестрите обаче, съответно на 21 и 18 години, се появяват в рядко интервю на екрана специално за предстоящия документален филм на Netflix за майка им – “Becoming”. Проектът дава нов и неподправен поглед към живота на Мишел Обама, когато вече не е първа дама, така че звучи логично именно хората, които я познават най-добре, собствените ѝ дъщери, да говорят за тази нова глава в живота ѝ.

„Вълнувам се, че тя се гордее с това, което е постигнала, защото смятам, че това е най-важното нещо, което човек трябва да направи – да се гордее със себе си“, казва Саша, която току-що завърши първата си година в университета на Мичиган.

Малия, която учи в Харвард, също коментира как майка ѝ „вече не е изправена пред изпитателния поглед на всички“, както докато е била първа дама.

И двете сестри изглеждат много пораснали, докато седят на дивана заедно. Малия носи тениска с V-образно деколте със светли дънки и златни огърлици, докато Саша е облечена с черна тениска с Aaliyah, дънки и кръгли обеци.

Сериалът стартира в Netflix на 6 май.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !