Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Diplo потвърди, че е станал баща

отпечатай новината

12.05.2020 09:46 | Видян 1003 пъти

Diplo потвърди, че е станал баща

Diplo най-накрая потвърди, че е станал баща за трети път. Известният диджей използва Деня на майката, празнуван в САЩ през втората неделя на май, за да поздрави двете жени, които са го дарили с деца, както и собствената си майка. В момента той е във връзка с модела Джевън Кинг, която обяви през октомври 2019-а, че чака бебе.

„Нещо, което расте в мен ме кара да се чувствам толкова завършена. Вече го обичам. Нямам търпение да те държа, да те помириша и да бъда обичана от теб“, написа тогава Кинг. През март 2020-а тя сподели, че е станала майка на син на име Пийс. Diplo обаче запази мълчание досега, когато публикува снимка на най-малкото си дете.

Диджеят, чието истинско име е Томас Уесли Пенц, е баща на още две деца – Локет и Лазер Пенц, които споделя с бившата си Катрин Локхарт. Той поздрави нея и майка си – Барбара Кокс, по случай Деня на майката. „Благодаря, че ми дадохте живот и ми помогнахте да създам такъв – трите най-силни майки в света... Аз все още имам трески за дялкане, но вие ми дадохте трите най-красиви синове. Обичам ви до Луната и обратно“, написа той.

Джевън също използва Instagram, за да сподели как се чувства на първия си Ден на майката. Тя сподели снимка със сина си и написа, че в тази несигурна ситуация, той ѝ дава спокойствие. В друга публикация, моделката обеща на детето си, че „винаги ще те обичам, защитавам, обучавам, напътствам и вдъхновявам“.

Джевън Кинг е носителка на титлата „Мис Вселена Тринидад и Тобаго“.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !