Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

John Legend обединява феновете от цял свят

отпечатай новината

15.05.2020 14:08 | Видян 639 пъти

John Legend обединява феновете от цял свят

Носителят на награди „EGOT“ („Еми“, „Грами“, „Оскар“, „Тони“) John Legend отново подари надежда и любов на всичките си почитатели, с радостна новина за предстоящ албум на 19 юни - BIGGER LOVE. Заедно с това, изпълнителят издаде и официалното видео към най-новия си позитивен химн, носещ името на албума. „Това видео бе създадено, за да отпразнува споделената любов, вяра и сила на хората, дори и когато са разделени“, споделя Legend. „Всички използваме технологията, за да останем свързани и да открием креативни начини да се справим със ситуацията.

Затова искахме видеото да бъде огромна музикална прегръдка за хората по цял свят, които успяват да останат свързани със семействата си, помагат на съседите и си оставят време за малко танци, въпреки лудите обстоятелства, в които се намираме“, допълва той. За да станат част от музикалното видео, фенове на Legend от цял свят бяха призовани да изпратят техни клипове, в които показват как остават свързани с близките си – чрез лични съобщения, обаждания и видеа в социалните мрежи.

Освен тях, в клипа влиза и семейството на John. Сп. Rolling Stone пише, че “Bigger Love” е „поп парче, готово за дансинга… което излъчва позитивизъм, дори в трудни времена като тези“.   

Освен “Bigger Love”, предстоящият едноименен албум на Legend ще включва песента “Actions”, за която сп. Billboard коментира, „че може да означава различни неща за всеки“, но че с нея „Legend отново използва платформата си за позитивна мотивация“.

Част от студийния проект ще бъде и сингъл #1 “Conversations in the Dark”, наречен от MTV „сърцераздирателен разказ“, в който „John Legend пише най-милите обети на света“. Изпълнителен продуцент на албума е носителят на „Грами“ Raphael Saadiq.

Мултиплатиненият артист John Legend е носител на 11 награди „Грами“, както и на „Оскар“, „Златен Глобус“, „Тони“ и „Еми“, което го превръща в първия афро-американец, спечелил EGOT. До момента, Legend има издадени 6 албума, включително Get Lifted (2004), Once Again (2006), Evolver (2008), Love in the Future (2013), Darkness and Light (2016) и A Legendary Christmas (2018). Той участва и в концерта на NBC Jesus Christ Superstar Live in Concert, за което печели награда „Еми“,  както и номинация за „най-добра главна мъжка роля“.

Legend стана част от менторския екип в 16-ти сезон на музикалния формат „The Voice“ (2019) и отведе Maelyn Jarmon от своя отбор до победа в шоуто, а в момента е ментор в сезон 18. John е партньор в Get Lifted Film Co. и е изпълнителен директор на продукциите Southern Rites, United Skates, Underground, както и филмите Southside with You и La La Land.

В ролята си на филантроп, Legend създава кампанията #FREEAMERICA през 2015 г., с цел да окаже влияние върху националния разговор за неправомерната политика на наказателното право в страната и прекратяване на масовото лишаване от свобода.

фотокредит: вирджиния рекърдс

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !