Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Престъпления от любов по CBS Reality

отпечатай новината

22.05.2020 13:43 | Видян 604 пъти

Престъпления от любов по CBS Reality

От 1-ви юни до 3-ти юли, всеки делничен ден в 22:00 и 03:30 ч. по CBS Reality стартира първи сезон на премиерния за канала сериал „Да убиеш заради мъж“.

Повторение на двойните епизоди ще е  през уикендите в 23.40 ч. от 6-ти юни до 18-ти юли. Любовта може да е опияняваща, но този смразяващ кръвта криминален сериал, базиран на действителни случаи, показва, че понякога може да е просто отровна.

“Да убиеш заради мъж ” представя истории за това как желанието да се достави удоволствие на мъж, може да накара жената да извърши неописуеми престъпления. Сериалът започва с намирането на два почти напълно разложени трупа във вътрешния воден път на Ню Орлиънс и представя ужаса, обхванал Кресънт Сити.

В град, в който убийствата не са нещо непознато, убийството на тази семейна двойка изпъква със свирепостта и обезпокоително личния си характер. Търсенето на убиеца принуждава детективите да се надпреварват с времето, за да разрешат мистерията…, докато разследването им не ги довежда до учтива, млада, красива майка, която се влюбва в привлекателен жесток наскоро освободен от затвора престъпник.

Те скоро откриват как Британи Мартин е била въвлечена от неустоимия си копнеж да му се отдаде изцяло и е била погълната от дълбоките води на непоколебимостта да извърши всичко за мъжа, когото обича.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !