12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

И решетките не спират Кондьо към "Версай"

отпечатай новината

01.05.2009 11:20 | Видян 8214 пъти | Гласували 2

И решетките не спират Кондьо към

Скандално известният изпълнител ще „изгрее” отново пред публика след излизането си от затвора- предсрочно, заради добро поведение. Продуцентите му обещават невиждано парти във фолк клуб „Версай”.

От мениджърския му екип разкриха обаче, че певецът не е бил лишен от изяви и внимание, макар и пред по-камерна публика, а първата му поява пред многобройните почитатели ще бъде на 1-ви май в Двореца на „Съборна” 3. Ексклузивното участие НА ЖИВО е договорено заради огромния интерес и денонощни атаки на почитателки и медии по мобилния телефон на Кондьо и близките му. Изпълнителят, чието име определено беше компрометирано с обвиненията за дългове и склоняване към проституция, обяви, че е оцелял при тежките условия зад решетките „именно благодарение на музиката и хората, които не са повярвали в обвиненията срещу него”. Изпълнителят на „Доко, Доко” така и не се примири, че трябва да прекъсне кариерата си, особено след разпалените слухове, че е натопен именно заради нея и успехите си преди години. Сподели, че въпреки очакваните нови атаки от колеги и недоброжелатели е решен да продължи да забавлява почитателите си. Имал достатъчно време дори да подготви изненади за тях.

Продуцентите не издават какви, но твърдят, че дори организаторите на партито от „Версай” щели да останат онемели и приятно шашардисани. Освен това- поп-фолк изпълнителят се е заканил да „разбие” до 10-та степен по скалата на Рихтер дансинга на „Версай” със своите изпепеляващи ритми на: "Доко Доко", „Мъни Мъни”, както и с хитовете от последния му албум „Приятели”, чийто едноименен пилотен сингъл стана хит и взриви нощните локали миналото лято. Освен като новатор с огромен пробив в поп фолка, Кондьо е и привърженик на общовалидната максима "Имаш  ли парички – обичан си от всички!" и неговото прозрение днес е по-актуално от всякога.

Дали ще остане в „плен” на своите фенове и домакините от „Версай” ще разберем както от участието му на 1-и май след полунощ, така и от бъдещото му присъствие на 3-и май /неделя/, когато е поканен за ВИП гост в елитния фолк клуб. Тогава глас ще извие русото изкушение Соня Немска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !