И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Сано кани абитуриенти на безплатно кино

отпечатай новината

17.06.2020 09:33 | Видян 1237 пъти

Сано кани абитуриенти на безплатно кино

Александър Сано и Яна Маринова ще позират за селфи с посетителите на тазгодишното Лятно кино под звездите във Велико Търново.

В старопрестолния град двамата ще представят последните си филми - „Привличане“ и „Диви и щастливи“. За прожекцията на първия от тях пък е предвиден и специален подарък за абитуриентите – безплатен вход.

За това съобщи Александър Сано в социалните мрежи, а самото представяне на "Привличане" ще се случи тази събота (20 юни). Следващият ден пък е запазен за „Диви и щастливи“.

Турнето на двата филма из страната продължава още от сряда и четвъртък в Горня Оряховица, където зрителите ще могат да видят последния филм на Сано и Маринова от комфорта на колата си. На автокино „Диви и щастливи“ ще бъде представен и в три поредни дати в Пловдив – на 26, 27 и 28 юни.

Междувременно Лятното кино под звездите стартира в Търново още в края на миналата седмица с прожекция на „Завръщане“ на Ники Илиев. „Жокера“, „Соник“, „Котка в стената“, „Бензин“, „Джентълмените“ и „Книга за джунглата“ са само част от останалите заглавия в програмата на събитието.

Филмовият маратон „Лятно кино под звездите“ е съвместна инициатива, която Община Велико Търново реализира с „Кинополис Ентъртеймънт“ по идея на кмета на града Даниел Панов.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !