Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Джей Ло като спасителка на плажа

отпечатай новината

24.06.2020 13:26 | Видян 1231 пъти

Джей Ло като спасителка на плажа

Тази година целите бански ще бъдат на мода по плажовете. Асиметрични, с ципове, дупки, къдрици или паднали рамене, те ще се срещат в най-различни цветове. По-характерно за част от моделите ще бъде силно изрязаната долна част.

И като говорим за тенденции, не може да не споменем Дженифър Лопес, която често диктува какво ще носят жените през различните сезони. С над милион последователи в Instagram, певицата споделя своите дрехи, обувки и аксесоари, които след това буквално се разграбват от магазините.
Като спасителка на плажа, но в бяло

Няколко дни след старта на астрономическото лято, съпругата на Алекс Родригес качи своя снимка, с която показа един от актуалните модели бански за сезона – на марката Guess.

„Първият уикенд на лятото“, написа Джей Ло към кадъра, на който прилича на спасителка на плажа, но вместо в червено, банският ѝ е в бяло. Той не е с много изрязано деколте и прибира добре бюста, като същевременно придава секси излъчване. Централно място в него заема триъгълна щампа в червено с надписи.

Позирайки в слънчева Калифорния, певицата мотивира своите почитателки да си купят подобен бански и да не се притесняват от фигурите си. И наистина успява, защото малко след това моделът бе изчерпан в един от популярните сайтове за онлайн пазаруване.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !