Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Победа за Део във ВИП Брадър?

отпечатай новината

06.05.2009 12:00 | Видян 14836 пъти | Гласували 2

Победа за Део във ВИП Брадър?

Део се очертава като най-вероятен победител във ВИП Брадър, коментират в шоубизнеса. Версията се появи за първи път в навечерието на празника в среднощното издание на Голямата уста. В четвъртък срещу петък при Камелия се завъртя името на блондина. Във вчерашния лайв на Биг Брадър Ивайла Бакалова също прогнозира пред Део, че най-вероятно той ще победи. Тя му призна, че гласува за него. Втори фаворит за нея е Софи Маринова.

Тв водещият и ромската фолкперла бяха сред малкото съквартиранти, които не бяха натъжени от отношението срещу тях по време на Нощта на истината в понеделник вечер, когато продуцентите пуснаха кой какво е говорил зад гърба на съквартирантите си пред очите на обитателите на къщата.

Това веднага взриви по-големи и по-малки скандали, сред които най-шумен бе този между Ивайла Бакалова и Мария Гроздева. Шампионката редовно критикува останалите за говорене зад гърба, но самата тя е като черна станция и непрекъснато натяква, че мие чиниите на всички, без да ги оставя сами да се заемат с тази тежка каторга.

Още се пазят в тайна триковете, с които ВИП Брадър смята да задържи пред екраните своята милионна аудитория за всичките 8 дълги часа на своя финал в неделя вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !