Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Софи рапира в новото парче на Устата “Бате шефе”

отпечатай новината

07.05.2009 10:20 | Видян 6233 пъти

Софи рапира в новото парче на Устата “Бате шефе”

Три дни преди големия финал на VIP Brother 3, Устата пуска своя нов хит “Бате шефе”, събрал някои от най-ярките бисери на Съквартирантите. Гост звезда в парчето отново е дългогодишната сценична половинка на изпълнителя Софи Маринова, но този път по необичаен начин.За първи път в “Бате шефе” феновете ще чуят ромската перла да рапира.Песента, за която всички говорят ще включва не само най-големите лафове на звездите от VIP Brother 3, а и ще покаже Софи в нова хип-хоп светлина.

Идеята за участието й с куплет в рими се заражда в главата на Устата докато гледа рап изпълнението на дуетната си половинка, по време на първата мисия в шоуто.Тогава, четиримата музиканти в къщата оглавиха отборите си и имаха за задача да се състезават за най-добро изпълнение на поставена песен.Отборът на Софи изпя “Бурята в сърцето ми”, а самата звезда взриви публиката не само с глас, а и със зашеметяващ хип-хоп имидж и сърцато рапиране.

За да бъде изненадата пълна, Устата подготви текста с римите на Софи без нейно знание, подбирайки някои от най-колоритните й реплики в шоуто.За да се осъществи замисления план, VIP Brother позволи на Софи Маринова да напусне къщата седмица преди големия финал и да посети  звукозаписно студио.Едва там, изпълнителката разбра за изненадата на Устата и се включи в проекта с ентусиазъм.От днес “Бате шефе” стартира в ефира на родните радиостанции, а скоро ще се появи и нестандартната видео версия към парчето. “Бате шефе” дава сигурна заявка да наложи новия лаф на народа, нова рап звезда, както и новия 100%-ов хит на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !