Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Милен Цветков ще закрие благотворителните участия в "Стани богат"

отпечатай новината

07.05.2009 14:40 | Видян 4741 пъти

Милен Цветков ще закрие благотворителните участия в

Две са благотворителните каузи, за които ще събира пари Милен Цветков утре вечер в „Стани богат”, съобщават организаторите на шоуто. Популярният тв водещ ще подкрепи с играта си благотворителната инициатива за „Превенцията на трафика на хора”, реализирана заедно с фондация Face to face. Освен това част от спечелената сума на стола на богатството ще отиде и за изследвания за вируса на СПИН на млади хора.

В последното от поредицата специални благотворителни издания на „Стани богат” в рамките на VIP Brother 3, водещият, който ежедневно отправя неудобни питания от ефира на „Нова телевизия”, ще бъде подложен на интелигентения тест и ще оговаря на: “Кой компонент от пътната сигнализация е бил иснталиран за пръв път в Детройт през 1920 г.?”, “След откриването на кой химичен елемент се доказва, че хипотетичната субстанция флогистон не съществува?”, “Днес календарът служи да разпределяме времето си, а за какво напомнял Kalendarum-ът на римляните?”.

За осми последен път утре вечер ВИП съквартирантите ще имат възможност да гледат “Стани богат” в къщата, да коментират играта на популярния участник и едновременно да покажат лични познания.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !