Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Измама ли лиши Бритни от децата ѝ?

отпечатай новината

15.07.2020 14:22 | Видян 1507 пъти

Измама ли лиши Бритни от децата ѝ?

Бивш фотограф на Бритни Спиърс, който е бил част от нейния вътрешен кръг от приятели, сподели писмо в социалните мрежи, което 38-годишната певица написала преди много години.

Андрю Г. публикува няколко видеоклипа в TikTok, които моментално привличат вниманието на феновете на Бритни Спиърс.

„Следя движението #FreeBritney и смятам за свой дълг да говоря. Работих с Бритни през 2008 г. По това време станахме близки приятели. Бяхме на турне, прекарвахме заедно всеки ден. И тогава тя ми даде това писмо“.

Андрю отбеляза, че „пазителите“ на Спиърс „унищожили“ писмото, но той успял да направи копие преди това. В него Бритни пише за себе си в трето лице и в началото на съобщението обсъжда интервю с бившия си съпруг Кевин Федерлайн, в което много внимание било отделено на личния ѝ живот.

Според певицата тя се е развела със съпруга си по искане на адвокатите си, които казали, че самият Кевин ще подаде молба за развод рано или късно, така че по-добре тя да е първа.

Певицата написала, че през 2008 г. нейните деца – синовете ѝ Джейдън и Шон, са били взети от нея чрез измама. В момента момчетата живеят със своя баща.

„Никой не знае истината... Тя беше измамена и децата ѝ бяха отнети.“ По думите на фотографа, Бритни е много щедър човек и би трябвало да получи уважението, което заслужава.“
 
В писмото Спиърс обяснявала, че била измамена за попечителството и това е просто една финансова измама. Тя ще бъде контролирана, докато „плаща на хората“. Много фенове на звездата вярват в същото. Миналата година, когато Бритни беше в психиатрична болница, те стартираха движението #FreeBritney, настоявайки певицата да си върне свободата и финансовата независимост. Тази година условията за попечителство трябваше да бъдат преразгледани, но поради пандемията заседанията бяха отложени.
 
Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !