Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Саша Антунович си тръгна, Тодор и Мария - на финал

отпечатай новината

08.05.2009 10:30 | Видян 11836 пъти | Гласували 2

Саша Антунович си тръгна, Тодор и Мария - на финал

Шест часа продължи гласуването за елиминиране на поредния участник във ВИП Брадър 3 и когато около час след полунощ линиите бяха затворени, на ръка разстояние от финала останаха шампионката Мария Грозева и наследникът на фамилията Живкови - Тодор Славков. С вдигната глава Къщата напусна Саша Антунович. Тодор Славков се бори за одобрение в тандем с Андрей Слабаков, Саша Антунович бе подкрепен от Миодраг Иванов и Крум Савов, а Мария Гроздева - от продуцента Гала.

Тримата търпеливо изчакаха на сцената своята присъда, а Ники Кънчев се включи директно в Къщата на Големия брат, за да съобщи на развълнуваните VIP-ове кого да не очакват да се върне.

Накрая прозвуча: Саша, това си ти!

Часове преди това Ивайла Бакалова и Део се появиха на сцената в ролята си на българското семейство на Саша - манекенката му била сестра, а водещият, може би брат. Не стана ясно. Двамата призоваха зрителите на Нова Телевизия да подкрепят Антунович, защото бил страхотен джентълмен и правел ежедневието на дамите във ВИП Къщата много по-приятно и защото без него нямало да има купони. Според Део, именно Саша организирал най-шумните забави и правел така, че жените "да са на черешата". За което, водещият му благодари.
Последва видео с най-хубавите и атрактивни голове на сърбина.

За шоуто на Тодор Андрей Слабаков се бе постарал да защити достойно своя любимец. Софи Маринова, Део и Ицо Хазарта, също, подкрепиха малък Тошко и изпяха своята версия на "Hit The Road Jack" - песен, за която Софка се подготвя цял ден. Знаете, тя е на вие с чуждите езици, както сама твърди.
На живо по телефона се включи и бащата на Тошко - Иван Славков - Батето, който направи своето дарение и подкрепи сина си.
Публиката се качи на сцената, за да докаже, че иска Тошко да остане във ВИП Къщата.
Като за финал, Орлин Горанов изпълни "Моя страна, моя България", обади се и Иван Вуцов, а всички заедно наистина успяха да разчувстват иначе коравия Тодор и да го разплачат за пореден път.

Гала ръководи шоуто на олимпийската шампионка. Семейството на Мария и много нейни приятели (сред които най-популярният глас в България - актрисата Силвия Лулчева) се включиха, за да й помогнат да остане в Къщата на Vip Brother 3.
Неочаквано, в шоуто се появи и настоящият съпруг на Аня Пенчева - Ивайло Караньотов, който видимо трепереше от възмущение, че спортист от калибъра на Мария Гроздева имал нужда от помощ, за да не напусне риалитито. Той призова българите да гласуват за нея, защото тя определено заслужавала това.
Накрая, Гала покани на сцената деца с увреждания и техните майки, които разказаха за тежката си съдба. Една от тях, е близка приятелка на Мария и Валери. Тя разясни на публиката и зрителите, че семейството на Олимпийската ни шампионка не е изоставило нея и болната й дъщеря, напротив. Те винаги са се опитвали да приобщят глухонямото момиченце и да го накарат да се чувства обичано и желано.

Прекрасната малка Бояна изпълни песничката "Зайченцето бяло", за да зарадва Мария Гроздева, а директно по телефона се включиха бащата на Део - Гео и другите ни две олимпийски гордости - Стефка Костадинова, която направи своето дарение от 2 500 лв. и Весела Лечева. Ансамбъл "Българе" изпълни зрелищен танц и с това шоуто на Мария Гроздева приключи, за да стане ясно след броенето, че тя е шампионка във всичко. /БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !