Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Американска инфлуенсърка в поразителна прилика с Дженифър Анистън

отпечатай новината

17.07.2020 10:39 | Видян 1928 пъти

 Американска инфлуенсърка в поразителна прилика с Дженифър Анистън

Жена от Калифорния, която прилича поразително много на Дженифър Анистън, стана известна в социалните мрежи. След като нейната фризьорка качва кадър на новата ѝ прическа, стотици си мислят, че актрисата е клиент на въпросния салон.

Стефани Карило дори и не предполага, че жената, която се боядисала при нея, има сходни черти като красавицата от сериала „Приятели“. Тя публикува кадъра с клиентката, на която дори не знае името, като потребители „я заливат“ с вълна от въпроси какво точно си е направила Анистън.

Макар и с по-различен цвят на косата, жената е като двойничка на Дженифър.

Мислейки си, че актрисата ходи при въпросната фризьорка, много жени искат да се боядисат в същия цвят и молят за свободен час.  

По-късно Карило разбира, че жената, която бъркат с Дженифър Анистън – Кейтлин, е известна инфлуенсърка, която се развива в сферата на лайфстайла, здравословния начин на живот и домашния декор.

В Instagram и своя блог тя показва голяма част от ежедневието си – как се облича, по какъв начин е обзавела хола си, каква козметика използва и на какви марки храни разчита.

Жената, приличаща на известната актриса, е доста по-млада от нея, но има същите като нейните черти на лицето и подобна фигура.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !