Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бойко Борисов става водещ на "Стани богат"

отпечатай новината

08.05.2009 12:30 | Видян 6672 пъти | Гласували 1

Бойко Борисов става водещ на

И след края на VIP Brother 3 „Нова телевизия” и продуцентска компания Old School Productions ще продължат с благотворителните акции и ангажираността си в набирането на средства за хората в нужда. На 11 и 13 май от 20:00 ч. „Нова телевизия” ще излъчи първите две издания от новата специална поредица на „Стани богат”, в която участници ще бъдат политици. В следващите няколко седмици емблематични политически фигури ще седнат на стола на богатството благотворително, а спечелените от тях пари ще се прибавят към общата финална сума на VIP Brother 3.

Първи в „Стани богат” ще се състезава кметът на София Бойко Борисов в тандем с историка Божидар Димитров. В 90-минутното предаване в понеделник столичният кмет ще разкрие какви жокери ще използва в своята предизборна кампания и на кои въпроси се отговаря по-лесно – на тези в „Стани богат” или на другите, по проблема с боклука. Чрез гласуване експеримент в предаването ще бъде представено импровизирано социологическо проучване „За кого ще гласувате на парламентарните избори?”, със социологическа извадка - публиката на „Стани богат”. Бойко Борисов и Божидар Димитров ще търсят отговорите на въпросите: „Какъв вид дърво е разпространеното в Южна Америка кебрачо, чието име на испански означава „чупи брадва”, „Какъв е цветът на пламъка, който се получава при горенето на магнезия?”
„Кой римски император е носил бронята на Александър Македонски?”.

В сряда, на 13 май, за първи път в историята на предаването „Стани богат” водещият Ники Кънчев ще седне на стола на богатството. В рамките на 90 минути той ще се състезава благотворително заедно със своя приятел и колега Ути Бъчваров, а въпросите ще задава кметът Борисов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !