Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Мутафчийски отмаря и на родното Черноморие

отпечатай новината

22.07.2020 16:42 | Видян 705 пъти

Мутафчийски отмаря и на родното Черноморие

Генерал Мутафчийски намери време и за почивка на родното Черноморие.
Присъствието на най-известния генерал в страната – ген.-майор Венцислав Мутафчийски, в курортното градче Черноморец не е изненада за местните жители. Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса често може да бъде засечен из уличките върху своето превозно средство на две колела – велосипед с кош, или т. нар. холандско колело. Само преди няколко седмици той отскочи за кратка почивка и в луксозен гръцки хотел.

Според някои от местните жители причината Мутафчийски често да посещава Черноморец е, че има вила в градчето. Генерал Мутафчийски обаче никога не можел да бъде засечен да събира тен на централния плаж на курорта, който обичайно е най-гъстонаселен с туристи. Шефът на Военномедицинска академия предпочитал плажа на близкия еко къмпинг Черноморец. Плажът се е превърнал в предпочитано място на столичния арт и светски елит. Там отмаряли със семействата си на каравани шефката на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, актрисата от "Пътят на честта" Силвия Петкова и мъжът ѝ – режисьорът Зоран Петровски, тв водещата Галя Щърбева, музикантът и пресен депутат от ГЕРБ Калин Вельов.

"Няколко пъти засякохме ген. Мутафчийски да кара колело из Черноморец. Точно беше ходил с колелото до бакалията да си напазарува и кошът му беше пълен с провизии. Голям симпатята! Отвръща с усмивка и поздрав на всички, които го разпознават и му козируват", споделят летовници, били в курорта неотдавна.

Генералът предпочитал повече време да плува, отколкото да седи под чадъра, коментират те. Задължително извеждал сутрин и вечер домашния си любимец, който бил неотлъчно до него през цялото време.

Източник: plovdviv24.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !