Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Бившата на Юън Макгрегър го осъди за половината от хонорарите му

отпечатай новината

19.08.2020 13:42 | Видян 730 пъти

Бившата на Юън Макгрегър го осъди за половината от хонорарите му

Юън Макгрегър и бившата му съпруга Ив Мавракис приключиха трудната си процедура за развод, която започна през януари 2018 г. 49-годишният носител на „Златен глобус“ се съгласи да сподели възнагражденията си с бившата си съпруга за филмови и телевизионни проекти, в които той участва, преди да се раздели с нея през май 2017 г.

Актьорът ще сподели и трите милиона долара, които спечели за филма „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“, който излезе през лятото на 2018 година.

Юън и Ева се ожениха през 1995 година. Те отглеждат четири дъщери – Клара на 24, Естер на 19, Джемиян на 18 и Анук на 9. Като причина за развода Макгрегър посочи „непримирими различия“, но раздялата му със съпругата му последва, след като бе забелязан да се целува с колежката си от телевизионния сериал „Фарго“ Мери Елизабет Уинстед.

В допълнение към половината от хонорара на бившия си съпруг, 54-годишната Мавракис ще получава значителни доходи всеки месец – почти 36 000 долара за съпружеска издръжка и 15 000 за издръжката на деца. Тя също получи дом от бившия си на стойност 6,6 милиона долара в Лос Анджелис.
 
Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !