Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Радост Георгиева-JOY: Има ли силен пол изобщо??!!!

отпечатай новината

31.08.2020 11:09 | Видян 2861 пъти

Радост Георгиева-JOY: Има ли силен пол изобщо??!!!

Радост Георгиева-JOY: Има ли силен пол изобщо??!!! Аз ще Ви го кажа директно - НЯМА! Само ако знаете в колко спорове съм участвала по тази тема - и изводът е един и същ! Колкото повече дискутираме и изтъкваме плюсовете и минусите на мъжете и жените истината е, че митът за т.нар. „силен пол“ е просто една химера, термин, измислен от някого, за да прикрие своите недостатъци.

Бог, неслучайно е създал мъжът и жената, за да се получи едно цяло - силно, издръжливо във времето и всякакви опити да бъде трансформиран някой от половете, завършва с неуспех! Всяко начало започва с мъжки и женски индивид. Спомнете си, че дори на Ноевия ковчег задължително е трябвало да има по един чифт (мъжки и женски) от всеки вид, за да оцелеят.

Всяко абсолютизиране на който и да е от двата пола, води до изчезване на другия и затриване на съответния вид. Виждайки Световната политика колко натрапчиво пропагандира еднополовото „развитие“ на човечеството, силно съм притеснена. И след 10-15 години, дали ще бъде възможно изобщо да говорим за полове?!?
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !