Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Преслава с два нови клипа

отпечатай новината

13.05.2009 13:15 | Видян 17048 пъти | Гласували 2

Преслава с два нови клипа

Фолк певицата Преслава ще зарадва своите многобройни почитатели с два нови клипа. Първото видео е със заглавие “Бързо ли говоря” – съвместен проект на певицата с нейния колега Борис Дали. Това е вторият дует на Преслава и Борис Дали, който от първо слушане дава заявка за потенциален летен хит, съобщават от Планета.

“Зле разпределени” е второто заглавие, което Певицата на 2008 г. ще представи през май в ефира на “Планета” ТВ. След ангажиментите на Преслава в Къщата на “VIP Brother 3″ мисията й за подпомагане на деца в неравностойно положение продължава. Певицата е съпричастна с инициативата на в. “Будилникъ” за събиране на средства за нови кувьози за българските болници. По време на гастрола си в Лондон, в края на май, Преслава ще се срещне с най-големите дарители, за да ги поздрави лично.

Средствата ще се набират сред българските емигранти в Англия на благотворителен търг, на 24 май, в центъра на общността “Див петел”. На него ще се наддава за спортни екипи на родните футболни звезди на Албиона – Димитър Бербатов, Валери Божинов, Мартин Петров.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !