Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бербатов вярва в успеха тази вечер срещу Уигън

отпечатай новината

13.05.2009 16:15 | Видян 4656 пъти | Гласували 2

Бербатов вярва в успеха тази вечер срещу Уигън

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели пред клубната телевизия, че се надява мачът с Уигън тази вечер да бъде спечелен от неговия отбор, което ще означава, че титлата ще е почти в ръцете на тима. При успех, „червените дяволи” ще се доближат на една точка от спечелването на Премиършип.

Нападателят очаква да има сериозен отпор от страна на съперника, но въпреки това е оптимист за крайния изход на резултата. Уигън се намира на 11-та позиция в подреждането, което ги оставя далеч от зоната на изпадащите или борбата за евроквота, но въпреки това отборът ще се бори за добро представяне срещу „червените дяволи”.

„Знам, че ще бъде трудно. Но през изминалата година Юнайтед спечели титлата там, затова се надявам случилото се да се повтори, защото победата сега е много важна за триумфа ни”, сподели Бербатов.

„Уигън е много добър отбор, с чудесен треньор – Стив Брус, който е легенда на Юнайтед. Всеки отбор, който излиза срещу нас дава по 100 процента от възможностите си. Но те знаят, че ние имаме чудесни играчи, а Сър Алекс ни води, така че това ще е едно от най-големите изпитания за тях. Ако ние играем нашата си игра, ще спечелим”, добави капитанът на българския национален отбор пред клубната телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !