Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Три български звезди в новата кампания на Coca-Cola light

отпечатай новината

13.05.2009 17:30 | Видян 8635 пъти

Три български звезди в новата кампания на Coca-Cola light

Белослава, Владо Карамазов и Орлин Павлов ще са звездите в новата печатна рекламната кампания на Coca-Cola light в България. Всеки от тях застана пред обектива на фотографа Васил Германов.

Както в първата част на кампанията на Coca-Cola light с участието на Дъфи, така и сега, основното  послание е правото на човек да отстоява себе си, да се възпротиви на хилядите изисквания, които всички имат към него и да вземе в ръце съдбата си. Затова и слоганът е „Аз не съм супер герой. Само аз съм аз”.
 
„Мисля, че това е единствената мисия, която имаме в този кратък живот. След като съм намерила себе си и съм се помирила със себе си, единственото нещо, което ме прави много щастлива, е да живея този живот по моите закони.” – споделя Белослава по време на снимките.

За ролята си в рекламата на Coca-Cola light и нейните послания Владо Карамазов признава: ” Да се каже НЕ е изключително трудно. Това за мен е най-предизвикателното нещо в живота: да кажеш НЕ, да направиш точния избор и след време да не съжаляваш за него.”

Друга гледна точна има Орлин. „Трудно е да се каже НЕ, защото аз дори в нещо невъзможно виждам възможност. Готов съм винаги да обсъдя, да се преборя със себе си и да започна да се занимавам с нещо, което не мога, т.е. да развия себе си.” Новата печатна рекламна кампания на Coca-Cola light ще стартира в началото на месец юни.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !