Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Део за наркотиците, бокса и уиндсърфа

отпечатай новината

14.05.2009 10:00 | Видян 7709 пъти

Део за наркотиците, бокса и уиндсърфа

На гости във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде звездата с най-голямото сърце Деян Славчев - Део. Симпатичният блондин ще сподели, че все още се адаптира към външния свят след двумесечната изолация в Къщата. Любимецът на повечето българи ще коментира как е компенсирал липсата на секс и дали има нещо, което да е направил и от което да се срамува, докато е бил затворен.

Део ще изпадне в откровения и ще признае, че нощният живот и работата му като барман, са го тласнали към наркотиците, тъй като ги е използвал като стимулатор. Но фактът, че се е измъкнал от барманската професия, му е помогнал да спре. Спортът също му оказва голямо влияние да се пребори със зависимостта си. „Дичо ме спаси от наркотиците, като ме заведе на бокс. Не се притеснявам да говоря за това, те са били част от мен, но вече съм се преборил”, ще обясни чаровният тв водещ пред Азис.

На въпрос на Азис какво работи в момента Део отговаря: „Безработен съм, водя по халтури. Живея нормално, миналата година съм платил 6000 лв. данъци”. Макар че все още няма книжка и не умее да шофира, емоционалният Део споделя, че си мечтае за магистрала до морето, където може да кара любимия си уиндсърф. Той ще довери на Катето и Азис, че с нетърпение очаква момента, в който двамата с Лора ще заминат да карат сърф на турски остров. Оказва се, че това е същият сърфиски остров от филма „Прогноза”. Гостът ще разкаже, че също така с голямо вълнение очаква датата 20 май, когато ще се появи първият албум на Лора Караджова.

В края на предаването, по повод победата му във ВИП Брадър,  Део ще признае: „Не мога да оценя тази победа, не съм мечтал за нея, но съм щастлив, ще събрахме толкова много пари”. Той ще довери, че се чува ежедневно с Кристиян, момчето в инвалидната количка с ангелски глас.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !