Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Криси Тейгън разкри пола на бебето си без да иска

отпечатай новината

20.09.2020 09:43 | Видян 2034 пъти

Криси Тейгън разкри пола на бебето си без да иска

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в Instagram, за да сподели с последователите си как върви третата ѝ бременност. Нищо изненадващо дотук, защото звездата е доста активна в социалните мрежи и чрез тях се свързва с феновете си.

В четвъртък обаче нещата излязоха малко извън контрол. Ако се заслушате внимателно в един от клиповете , ще разберете какъв е полът на бъдещото бебе на Тейгън. 34-годишната Тейгън заяви, че иска да информира феновете си как се чувства през този период. Тя призна, че плацентата ѝ не е най-здравата и това винаги е било едно от най-неприятните неща по време на всяка бременност.

Когато е носила сина си Майлс, плацентата е спряла да го храни и да се грижи за него. „Аз крадях храната му и ставах все по-голяма, но той не растеше. Трябваше да бъде роден по-рано от нормалното, както стана и с Луна. И при двете ми деца раждането беше изкуствено причинено“, казва авторката на готварски книги.

И ако ви е станало скучно от всичко това и сте сменили клипа, голяма грешка. Малко след това Тейгън без да иска съобщава и пола на бъдещото си дете. „Бебето засега е много, много здраво и той расте“. Ето ви новината! Криси Тейгън и Джон Леджънд очакват още един син. Звездата веднага се усети за грешката и покри устата си с ръка, но вече беше твърде късно. Опита се да промени местоименията, заменяйки „той“ с „то“, но феновете не се заблудиха.

Тейгън допълни, че най-големият ѝ приоритет в момента е да запази плацентата си здрава. Затова тя ще лежи на легло в продължение на две седмици. През август Криси обяви, че е бременна за трети път. Новината беше съобщена чрез видео към песента „Wild“ на Джон Леджънд. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !