Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган в риза на Виктория Бекъм за първа теле изява

отпечатай новината

26.09.2020 10:02 | Видян 2291 пъти

Меган в риза на Виктория Бекъм за първа теле изява

Меган Маркъл и съпругът ѝ Хари нарушиха своето „телевизионно мълчание“. След като за известно време не ги бяхме виждали на екран, двамата дадоха интервю за Глория Стайнъм и канал ABC, за да подкрепят специален проект.

За своята медийна изява бившата херцогиня на Съсекс избра страхотен есенен аутфит. За риза тя е заложила на модел на Виктория Бекъм в кестеняво кафяво. Той се отличава с яка от 70-те, както и с възможността за набиране на ръкавите до лакътя.

Говорейки от задния двор на новия си дом, седнала удобно на дървена пейка, Маркъл е прибрала ризата в тесен черен панталон на марката Alexander Wang. Той е съчетан с велурени обувки на висок ток на Manolo Blahnik BB.

Визията на Меган допълват златистите гривни на Cartier и Monica Vinader Linear. Подобни аксесоари ще са сред най-търсените през този сезон.

Без да назоват конкретен кандидат, Маркъл и съпругът ѝ призоваха американците да дадат своя вот на предстоящите избори и изтъкнаха колко важен е той за тяхното бъдеще.

Използвайки телевизионния ефир , двойката говори за това, че се противопоставя на неравенството между хората и информационната война, която се води в интернет. Освен това поздрави всички, които се борят на първа линия с разпространението на коронавируса.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !