Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кой на къде след Вип Брадър?

отпечатай новината

16.05.2009 09:00 | Видян 14705 пъти | Гласували 4

Кой на къде след Вип Брадър?

След два месеца драми в тв Къщата на ВИП Брадър, звездните съквартиранти се връщат към нормалния си начин на живот. Някои ще продължат със заниманията си, които бяха зарязали цели 2 месеца, други ще се отдадат на заслужена почивка, трети ще започнат нещо ново. СЛАВА направи проучване кой накъде ще поеме след края на благотворителния сезон.

ИЦО ХАЗАРТА ВЪРТИ ЗАВЕДЕНИЕ, ЧАКА ВТОРА ЩЕРКА
Рапърът и неговата група Ъпсурт са готови с новия си албум, който се очаква да излезе съвсем скоро. Попътен вятър и успех с продажбите му пожела самата фолкпевица Кали по време на лайфа, в който той пя с Преслава. Бременната чалгаджийка дори му се поклони и заяви, че Ъпсурт са единствените рапъри в България, че те правят изкуство, а синът й Жорко им е голям фен. Освен с музика бандата се занимава и с бизнес. Ицо и колегите му са собственици на новия Sugar club, който се намира на булевард Тодор Александров, недалеч от меката на попфолка Син Сити. Ретро, соул и фънк е музиката, която звучи там. След като вече е на свобода, Хазарта ще се занимава с шефските задължения в заведението си, паралелно с участията си тук-там. Той чака втора щерка от приятелката си.

МАРИЯ ГРОЗДЕВА ТРЪГВА НА СЪСТЕЗАНИЕ
Дългият престой в Къщата на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева й отне възможността да се подготви в нормални условия за важно състезание. Тя трябва да замине утре, 14 май за участие на Световните купи по спортна стрелба в Мюнхен и Милано. Записана е в групата заедно с личния си треньор и съпруг Валери Григоров. На 21 май цялата българска делегация лети директно за Милано, където ще се проведе следващото състезание от календара на Световната купа. Само преди два месеца Мария Гроздева спечели осмата си европейска титла - на 10 метра пистолет.

ИВАЙЛА БЯГА НА ДАЛЕЧ
След като й се наложи да изтърпи интригите на Аня Пенчева, от които тръгнаха куп скандали между съквартирантите, Ивайла Бакалова ще се отдаде на пълноценен релакс, далеч от светската суета. Миската вероятно ще предпочете някое екзотично място в чужбина, където ще събира тен поне месец в компанията на сестра си Божидара и дъщеричката си Рая.

СОФИ МАРИНОВА И УСТАТА НАВАКСВАТ С КРЪЧМИТЕ
Софи Маринова изпусна не малко участия в името на благотворителността във ВИП Брадър. Ромската перла геройски издържа 60 дена без любимия си Дачо между четири стени. Спечели си още повече фенове и симпатиите на всички съквартиранти, заради непринуденото и естествено поведение, което демонстрира. Навън сега я чакат доста ангажименти. Софи и Устата започват ударни участия не само в страната, но и в чужбина. Преди броени дни пък излезе сборният й албум от най-големите й хитове, посветен на ВИП Брадър.

ТОШКО СТАВА МЕДИЙНА ЗВЕЗДА
Оттук нататък Тодор Славков ще присъства във всички медии. Той също успя да спечели симпатиите на другарите пред малкия екран, което определено ще бъде използвано както от пресата, така и от телевизиите. Покани за гостувания в предавания, интервюта във вестници и списания няма да оставят Тошко на Бира близките няколко седмици. Със Саша Антунович станаха като дупе и гащи в Къщата на ВИП Брадър. Много хора им предричат дълго приятелство и след това. Преди да тръгнат по светски мероприятия обаче, партньорите по чашка ще трябва да се адаптират във външния свят. Всички се сещаме как ще стане това: „Три дена яли, пили и се веселили!”

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !