Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Моника Валериева разхожда халат

отпечатай новината

05.10.2020 12:49 | Видян 728 пъти

Моника Валериева разхожда халат

Може ли халатът да се превърне в тоалет за официално парти или червения килим? Плеймейтката Моника Валериева дава положителен отговор на този въпрос с предстоящия си проект за собствен бранд за дрехи.

„Днес извънредно слязох до принтера за да взема документи по най-бързият начин ...с халата си, който сама сътворих , и получих възможно най-много комплименти за най-краткото си време долу. За халата, който помислиха за рокля!

Не само от мъже, повечето от жени!“, написа развълнувана Валериева в социалните мрежи.

Изкусителката допълва, че гримът и прическата й съвсем не са били за суперлативи от случайните минувачи. А забавната ситуация я е провокирала да мисли за повторен опит да пробие в модните среди. Самата Валериева е завършила моделиране и конструиране на облеклото, а преди години пробва да задвижи колелото на такъв бизнес. Сега смята обаче, че тогава е била прекалено неорганизирана, а многото поръчки са я тласнали към решението да зареже всичко.

„Важно е да имаш стил, нюх, визия и поглед към нещата! Знаете, че обичам арабският свят, малко ориенталски елементи, цветове. Работя с няколко шивачки само за себе си, само по-мои модели“, споделя още плеймейтката давайки заявка, че всички модели, които би продавала ще бъдат вдъхновени от собствения й стил - „нито супер секси, нито спортно“.

Припомняме, че Валериева от години се занимава и с друг бизнес в сферата на разкрасяването. Брюнетката има козметичен бранд, под шапката на който продава мигли, а артикулите още преди три години достигнаха дори до мол в Дубай. Гордостта на Дупница предлага мигли, изработени от косъм от норка, чиято цел е да придадат 3D ефект на погледа.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !