И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Тоца си отгледа сочно дупе

отпечатай новината

05.10.2020 15:57 | Видян 1080 пъти

Тоца си отгледа сочно дупе

Лятото се отрази зле на „Мис България” 2009 Антония Батинкова. Вместо да отслабне със спорт и движение през топлите месеци, блондинката наля килограми и то предимно в областта на дупето. Преди гръцката си семейна ваканция Тоца демонстрираше добра форма по софийските магазини, а сега панталоните й се пукат по шевовете.

Миналия уикенд Антония, мъжът й Ивайло и детето им отскочиха до  „Пирин голф” край Банско, за да подишат чист въздух и да хапнат вкусна храна. Понеже времето беше хладно, миската се беше облякла с пуловер и дълъг панталон, но пък съпругът й си носеше лятните дрехи – бермуди и фланелка с къс ръкав, очертаваща шкембето му.  По тениска беше и 2-годишното синче на Батинкови -  Благовест, писа Уикенд.

В главата русокосата дама изглеждаше доста занемарена.

Дългата й коса бе несресана, а лицето й изглеждаше уморено. Най-големият проблем във визията й обаче беше наедрелият й задник. Бикините едва го удържаха и от напъна на телесната маса ръбовете им се очертаваха под разтегнатия почти до пръсване плат на панталона. Явно гръцката храна се е усладила на Антония при неотдавнашното й курортуване в южната ни съседка.

Точно преди година надменната Тоца се подиграваше на пълните жени, а се оказа, че и тя самата не е застрахована от ошишкване. „Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус”, написа тя на страницата си в една от популярните социални мрежи по онова време.
 
 


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !