Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Зла карма преследва Калканджиева

отпечатай новината

08.10.2020 17:47 | Видян 1577 пъти

Зла карма преследва Калканджиева

Междусъседката война в кооперацията на Жени Калканджиева се вихри с нова сила. Модната шефка публикува в Instagram видео, което е заснел как комшиите в  блока в баровския квартал „Бояна“ умишлено чукат като с чук и вдигат шум през нощта, който се чува в стаята на сина й Жорко, писа "Галерия".

"Това е от злоба и бяс" казва във видеото Калканджиева, която в рамките на няколко секунди снима, камерата е насочена към тавана откъдето идват звуците."Хайде да им пуснем музика, мамо, моля те", казвай синът ти й. Жорко дори предлага на майка си да извикат полиция тя обаче отказа с думите: "Как ще викам за такава глупост, тя е луда".

Часове след това Жени изтри видеото с мотива, че адвокатът й я посъветвал така,  но обясни, че изпраща клиповете на полицията, а жалбите между не и съседите й не спират.

"Явно така ще си живеем",  философства Жени.

Битката между Жени и двете съседни – майка и дъщеря не е от вчера. Тя се вихри вече шести месец. Скандалите станаха публични след скандален репортаж през май месец тази година.

Версиите за скандала са различни - според двете жени,  Жени Калканджиева и човекът, предизвикал разпрата. Другата версия на самата Евгения е, че двете жени я тормозят. Опитали са да й направят магия, сложили някакви листчета пред вратата. Както става ясно няколко месеца по-късно разправията между нея и съседите не стихват.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !