Разкриват името на убиеца в Есента на...

8 май 2024, гр. София. Резките движения на убиеца...

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Тормозят Лизи Каплан в България

отпечатай новината

13.10.2020 12:41 | Видян 1013 пъти

Тормозят Лизи Каплан в България

Тъмни сили тероризират актрисата Лизи Каплан на български терен, научи „Монитор“. Не става въпрос за реален тормоз, разбира се, а за сюжета на снимания у нас трилър Cobweb (в превод - „Паяжина“).

Клапата е щракнала преди няколко дни, а другите основни попълнения в каста са Антъни Стар („Момчетата“), Клеопатра Коулман („Последният човек на земята“) и малкият Уди Норман („Бруно“, „Полдарк“).

Историята се върти около стеснителното момченце Питър (Норман), което започва да чува странни звуци, идващи от стените

на семейния дом. В полата на неговата майка скача звездата от хитовите поредици „Подводницата“ и „Касъл Рок“, а образът на таткото е поверен на Стар. Коулман пък размахва палката на детската учителка мис Дивайн, която ще се окаже замесена в мистериозната ситуация.

На режисьорския стол за лентата сяда актьорът със завидни комедийни заложби Сет Роугън, а сценарият е дело на Крис Томас Девлин.

Паралелно в страната ни е разпънат снимачен сет и за друга чуждестранна продукция. Става въпрос за трета и четвърта част на хитовата тийндрама „След“ базиран на едноименната поредица на писателката Анна Тод. Актьорският състав включва Джоузефин Лангфорд и Хироу Файнс Тифин.

Тийнейджърите в столицата често дебнат младите звезди за селфи и автограф. 23-годишната красавица обаче качи тяхна снимка в социалните мрежи за лош пример. Причината - вижда се как почти никой от голяма група от деца, която причаква актьорите, не носи предпазна маска за лице. Лангфорд благодари за подкрепата, но призова за повече отговорност.

Междувременно заради пандемията част от персонажите в „След“ бяха подновени с нови лица. Вместо Селма Блеър ролята на Карол вече ще се играе от Мира Сорвино, а Шейн Пол МакГий дава щафетата на Чанс Пердомо. Екранните Крисчън и Кимбърли пък вече ще се играят от Стивън Мойър и Ариел Кебър.

Снимка: НВО



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !