Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа празнува абитуриентски бал

отпечатай новината

19.05.2009 11:00 | Видян 82674 пъти | Гласували 4

Андреа празнува абитуриентски бал

Тази година Андреа отново ще бъде абитуриентка. На 23 май тя ще се върне към спомените от своя абитуриентски бал, защото в семейството й ще празнува нейният брат Йордан. За най-вълнуващия ден в живота му, Андреа се погрижи предварително като избра модела и плата за неговия костюм. Данчо Андреев ще блесне като истински холивудски актьор в тъмносив костюм и черна риза, ръчна изработка в ателието на доверената дизайнерка на певицата, Зорница, съобщиха от Планета.

Братът на Андреа завършва частна професионална гимназия по информатика. За разлика от сестра си той се увлича по компютри и IT-технологии. Решил е да продължи образованието си в тази насока и дори си е избрал Дания за страна, в която ще учи. Специално за бала на своя брат, Андреа е освободила датата от ангажименти. Преди това тя ще пее пред абитуриентите в Хасково, Свищов и още няколко града, но на 23 и 24 май е категорична, че ще бъде неизменно до своя обичан брат.

Самата певица завърши средното си образование през 2006 година и до днес пази много мили спомени от своя празник. Купонът е бил повече от атрактивен, защото са празнували две от най-обичаните миски. Година по-рано тя печели титлите Мис Туризъм и Супермодел на България. Нейната съученичка в частната английска гимназия “Уилям Шекспир” е не коя да е, а чаровната Роси Иванова – Мис България 2005. Двете с Андреа 4 години са седели на един чин и днес често си спомнят за щуротиите и ученическите перипетии, които са преживели.

Неотдавна двете миски случайно се срещнали и решили да си припомнят ученическите години като отново се съберат заедно, но във видеоклип. “Мен си търсил” е видеото, което телевизия “Планета” вече излъчва в своята програма. С него Андреа прави специален поздрав към всички абитуриенти и им пожелава много емоции и весели мигове на техния празник.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !