Влюбих се в Ивана Тръмп: М. Бакалова

Мария Бакалова играе Ивана Тръмп в The Apprentice на Али...

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Селена Гомес кръсти детето на братовчедка си

отпечатай новината

09.11.2020 17:22 | Видян 2248 пъти

Селена Гомес кръсти детето на братовчедка си

2020 година продължава да носи щастие на Селена Гомес. Изпълнителката успя да пусне на пазара нов албум, който се прие доста добре от фенове и критици, започна кулинарно предаване и създаде козметична колекция. Сега звездата се сдоби и с огромна чест – стана кръстница на бебето на братовчедка си.

Новината беше съобщена в социалните мрежи от Присила, която сподели снимка на Селена и дъщеричката си. Момиченцето се казва Аубриела Мари Косме. На фотоса се вижда как изпълнителката държи бебето, което е облечено в костюмче на Снежанка, а до двете дами стои надпис „Всяка принцеса заслужава да има приказна кръстница.

Ще бъде ли моята?“. Отговорът очевидно е Да, като Гомес не може да скрие усмивката си и изглежда, че Аубриела също се радва на звездата.

Селена и Присила са доста близки, като певицата беше кума на братовчедка си през юли 2019 година. Тя също така е и кръстница на по-големия син на Присила – Ейдън. По време на церемонията Гомес беше записана как изнася прочувствена реч, в която казва на братовчедка си, че тя я вдъхновява.

„Ти ме научи да бъда силна“, допълва звездата.  Преди сватбата стана ясно, че Гомес е организирала специално моминско парти в Мексико. Изпълнителката също така е осигурила мечтаната сватбена рокля на Присила.

През януари, когато албумът на Селена – „Rare“, излезе на пазара, Присила използва социалните мрежи, за да я поздрави. „Изключително съм горда от жената, в която си се превърнала. Обичам те и се гордея с теб“, написа тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !