12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Уентуърт Милър проговори за новия сезон на „Бягство от затвора“

отпечатай новината

16.11.2020 12:22 | Видян 785 пъти

Уентуърт Милър проговори за новия сезон на „Бягство от затвора“

Актьорът Уентуърт Милър, добил световна популярност с татуировките на Майкъл в „Бягство от затвора“, разкри дали ще има нов сезон на хитовия сериал.

През януари Майкъл Торн от компания Foх обяви, че се обсъжда заснемането на актуални епизоди на поредицата, но Милър вече взе решение да не се връща в образа, превърнал го в звезда.

Причината – иска да играе само персонажи, които са хомосексуални.

„Излизам от „Бягство от затвора“. Официално. Просто повече не искам да играя хетеросексуални герои. Техните истории са разказвани много пъти. Разбирам, че това ще разочарова част от вас. Съжалявам. Ако се притеснявате, че сте се влюбили в измислен хетеросексуален мъж, който е изигран от гей, това е ваш проблем.“, написа в социалните мрежи Милър.

„Беше забавно. Какво приключение Напълно подкрепям и разбирам позицията ти. Радвам се, че си взел това решение. Обичам те, братко“, коментира публикацията му Доминик Пърсел, познат на зрителите като екранния му брат Линкълн Бъроуз.

Още една звезда от „Бягство от затвора“ одобри решението на Уентуърт Милър. Това е Сара Уейн Келис, която феновете обикнаха в лекарската престилка на Сара Танкреди. Актрисата е категорична, че попълненията в каста са като семейство и винаги се подкрепят.


Снимка: Mega

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !