Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Принц Чарлз кокетно коментира стила си

отпечатай новината

18.11.2020 14:15 | Видян 542 пъти

Принц Чарлз кокетно коментира стила си

Принц Чарлз рядко разказва за себе си, но ето че коментира стила си пред британския Vogue. 71-годишният принц на Уелс даде интервю, в което скромно коментира статута си на модна и стилна икона. Кралските особи са известни с безупречния си вкус, но Чарлз е уверен, че успява случайно.

„Мисля, че съм като часовник, който е спрял – два пъти на ден съм прав. Хората започват да се обличат така, след като навършат 25 години. Радвам се, че оценявате, че това е стилно. Обръщам внимание на детайлите, цвета и други такива неща“, призна принцът в интервю за Едуард Енинуфил.
 
Чарлз засегна и темата за устойчивостта на модата: „Аз съм човек, който предпочита да не изхвърля обувки или дреха, а да я поправя до последно. Смятам, че има много възможности в сектора на устойчивата мода, като така ще преодолеем навика да изхвърляме не само дрехи, но и каквото и да било“, заяви принц Чарлз и добави, че хората могат да преправят дрехите си и да ги използват пак.

„Когато бях дете, носехме обувки на обущар и с интерес наблюдавахме как той откъсва подметките и след това прикачва нови.“, спомни си още той.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !