Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Трети удър за коронавирусът над Кралското семейство

отпечатай новината

24.11.2020 18:01 | Видян 1482 пъти

Трети удър за коронавирусът над Кралското семейство

Коронавирусът успя да застигне кралското семейство на Великобритания за трети път.

Принцеса Микаела от Кент е била заразена, като вече се възстановява от ефектите на вируса. Според говорителя ѝ, тя е преборила тежко болестта, но всички се надяват най-лошото да е останало в миналото.

Принцесата е омъжена за първия братовчед на кралица Елизабет II, принц Майкъл от Кент, който заяви, че съпругата му е имала висока температура и втрисане. Също така е била постоянно уморена. „Надявам се, че тя е преминала най-лошата част“, казва приятел на семейството пред списание People. Диагнозата на принцеса Микаела беше първоначално съобщена от таблоида Sun, който пише, че тя се е заразила от домашна помощница, показваща минимални симптоми.

Веднага след като тестът е показал положителен резултат, 75-годишната принцеса се е изолирала в апартамент №10 в замъка Кенсингтън и е изпратила всеки един от екипа си у дома, за да предотврати заразяване. Съпругът ѝ – Майкъл, не е заразен, както и децата ѝ – лейди Габриела и лорд Фреди. Принцесата също така не е виждала кралица Елизабет II от няколко седмици, така че и монархът на Великобритания няма за какво да се притеснява.

Диагнозата на принцеса Микаела идва само няколко месеца, след като принц Уилям тайно е изкарал коронавируса през април. През ноември новината беше съобщена от Sun, където се твърди, че наследникът на короната е прекарал тежко болестта, но не е искал да тревожи хората и затова е запазил всичко в тайна.
„По едно време му беше трудно да диша и затова всички около него бяха доста притеснени“

Уилям е бил лекуван от кралския медицински екип докато е бил у дома. За щастие, не му се е наложило да посещава болница. Съпругата му Кейт Мидълтън и трите му деца – Джордж, Шарлот и Луи, са дали отрицателни резултати. През март принц Чарлз също беше заразен с коронавирус. Тогава той и съпругата му Камила се изолираха в дома си в Шотландия. Принцът на Уелс е изпитвал леки симптоми и продължи да работи въпреки диагнозата.

Внучката на кралица Елизабет II – принцеса Юджийн, е имала близък досег с COVID-19. Тя сподели, че лекарите са ѝ казали да се подготви за най-лошото, когато свекърът ѝ – Джордж Бруксбанк, е бил хоспитализиран заради вируса. Той е прекарал пет седмици на изкуствено дишане, но успява да се възстанови след операция на трахеята.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !