Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Обичай всички, доверявай се на...

Обичай всички, доверявай се на малцина, не вреди на...

Кралски гамбит чупи рекорди

отпечатай новината

01.12.2020 15:10 | Видян 747 пъти

Кралски гамбит чупи рекорди

Новият сериал Кралски гамбит светкавично трупа фенове по целия свят. След дебюта си, поредицата на Netflix получи много добри отзиви от критиците и бързо се превърна в хит, вдигайки не малко шум в социалните мрежи. Успехът му обаче не спира дотам – сега стрийминг гигантът обяви, че продукцията е поставила нов рекорд.

След дебюта си, поредицата на Netflix получи много добри отзиви от критиците и бързо се превърна в хит, вдигайки не малко шум в социалните мрежи. Успехът му обаче не спира дотам – сега стрийминг гигантът обяви, че продукцията е поставила нов рекорд.

Става ясно, че само в първите 28 дни след премиерата си, тя е била видяна от над 62 милиона домакинства, с което се нарежда като най-гледаната лимитирана продукция в Netflix на всички времена. Популярността на сериала е в международен план, тъй като е на първо място по гледаемост в 63 държави, както и в Топ 10 на 92, включително Австралия, Франция и Хонконг.

Проектът на Netflix обаче оказва влияние на обществеността и по други начини. Стрийминг компанията заяви, че Кралски гамбит на Уолтър Тевис – романът, на който се основава поредицата - сега е в списъка на бестселърите на New York Times десетилетия след първоначалното му издаване през 1983 г.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !