Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Скалата чупи рекорди по продажби със собствена текила

отпечатай новината

07.12.2020 15:03 | Видян 679 пъти

Скалата чупи рекорди по продажби със собствена текила

От ринга до големия екран Дуейн Джонсън е доказал, че може да успява почти навсякъде. Сега Скалата доказва доминацията си и в света на алкохолните напитки.

От Forbes информираха, че продажбите на неговата марка текила Teremana са на път да надхвърлят 300 000 кашона от по 9 бутилки в първата ѝ година. Това са невиждани до този момент цифри на алкохолния пазар за нов продукт. Макар и постигнатото в алкохолната сфера да е невероятно, Джонсън не е удовлетворен.

"Целият ни екип в Teremana и аз сме доста доволни, че марката отбелязва този невероятен успех," казва той пред Forbes. "Ние обаче осъзнаваме, че има още много работа за вършене. Ние градим една марка и това за мен е дългосрочен проект."Скалата доказва това, като се изявява не само като знаменитост посланик на марката. Той е участвал в създаването на почти всичко около текилата от вкуса и до нейното име, което е комбинация от латинската дума за земя и полинезийската дума "мана" (силен, насочващ дух). Той също държи марката близо до своите корени, като не й позволява да стане прекалено скъп луксозен артикул. Вместо това Джонсън иска да продава качествен вкус на достъпна цена.

"Моята цел с марката Teremana е да създадем текила, която е от най-високо качество и най-важното достъпна за всички. Когато пуснахме марката много хора ми казаха, че съм луд да продавам толкова качествена текила на толкова достъпна цена. Най-важното в моя бизнес обаче са хората, а не печалбата. Затова Teremana винаги ще бъде народната текила.", казва Скалата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !